Pianoles

Aan huis in de Merenwijk geef ik pianoles aan kinderen. Vanaf 5 jaar kan uw kind bij mij op les komen. Ik geef gevarieerde lessen, waarin uw kind niet alleen van bladmuziek leert spelen, maar ook oefent met luisteren, naspelen en improviseren. Vooral voor jonge kinderen probeer ik de lessen op een speelse manier vorm te geven, en bedenk ik spelletjes om hen te helpen bij het leren van de noten en het begrijpen van de theorie. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van elke leerling, zodat kinderen op een leuke, ongedwongen manier het instrument leren bespelen en plezier (blijven) beleven aan het pianospelen.

Lesmethode
Als basis gebruik ik de lesboeken van Alfred’s Basic Piano Library.

Kosten
Ik werk met 10-strippenkaarten, waarmee uw kind 10 keer een les van 30 minuten kan volgen. Een 10-strippenkaart kost 125 euro. De lessen vinden bij voorkeur elke week plaats op een vast tijdstip. Wanneer uw kind ziek of verhinderd is, hoor ik dit graag tijdig en kunnen we een ander tijdstip zoeken om de les in te halen. Of we slaan een weekje over.

Ik verwelkom u en uw kind graag voor een proefles! U kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@muziekmetjiske.nl of u kunt bellen naar 06-81277952 voor een afspraak.